Despre noi

Povestea noastra a inceput in anul 2006 cu scopul de a realiza obiecte si produse 3D supradimensionate la orice scara, sub orice forma.

Shape Phylosophy este un atelier concept de creatie si productie care are experienta in toate sectoarele industriale de la Banking la Telecom, de la FMCG la Shopping Centere, Retailer, Tobacco etc.

Noi dam forma reala imaginatiei clientilor prin proiecte speciale, personalizate.

Compania noastra nu produce obiecte 3D standard, ci creaza experiente si senzatii prin obiectele tridimensionale in jurul carora este exprimata o intreaga campanie de comunicare.

Cu fantezie, imaginatie si mai presus de toate libertate de creatie, suntem pregatiti sa transformam imaginatia clientilor in realitate.

Suntem o echipa formata din graficieni, ingineri proiectanti, artisti sculptori si pictori.

Imaginea creata partenerilor nostri este totodata cartea noastra de vizita.


Misiune

Sa ne afirmam ca un partener loial si furnizor competitiv, capabil sa satisfaca nevoile specifice ale clientilor prin produse si servicii de calitate.

Viziune

Dorim sa devenim liderul de piata a proiectelor tridimensionale , prin calitate si inovare, oferind clientilor produse servicii de inalta calitate.

Valori

Propunem ceva diferit, creem solutii competitive, pentru dezvoltarea unor relatii solide cu partenerii nostri, stiind ca succesul nostru depinde in mod direct de succesele partenerilor nostri.